„Să fim utili societăţii prin cei pe care îi formăm.’’

 

             Şcoala Gimnaziala „ Aurel Vlaicu” isi propune ca elevii săi să fie capabili să deţină şi să folosească informaţia, să caute şi să găsească soluţii pentru diferite probleme, să-şi imagineze alternative, să accepte viziunile altor culturi ale lumii.

              Şcoala noastră asigură servicii de educatie ce au la baza calitatea,performanta.promovarea valorilor europene,egalitatea sanselor pentru toti participantii la procesul de invatamant, promovand o educatie moderna centrata pe elev, care alterneaza metodele traditionale de predare–inavatare cu metodele moderne.

               Instituţia noastră îşi propune să asigure tuturor elevilor un program riguros de instruire, prin diverse modalităţi de învăţare care să le permită să evolueze pe plan intelectual, social, emoţional şi psihic, simţindu-se mândri că sunt absolvenţi ai acestei şcoli.

              Şcoala Gimnaziala ,,Aurel Vlaicu’’ este o şcoală deschisă pentru comunitate care isi propune sa gaseasca si sa ofere solutii adecvate pentru a învaţa, a păstra tradiţii, a inova, convinsa fiind că elevii de azi vor conduce şi organiza statul roman de mâine, devenind adevarati cetateni europeni.

© Copyright 2013 STEEL WARRIOR All Rights Reserved.